Enguany l’entitat participarà el dia 20 d’octubre de 2016 a Barcelona, al congrés ExpoIctus. Com a entitat referent de l’Ictus a la comarca del Maresme tenim la possibilitat de fer ressò de la malaltia i les seves conseqüències.

ExpoIctus es planteja com una acció central que impacti en els sectors involucrats per exposar i analitzar la situació i els últims avenços en quant a l’ús de les tecnologies en la rehabilitació.

A l’Auditori Imagina s’oferirà, durant el matí, un programa de conferències divulgatives i científiques que inclourà taules rodones sobre Evidència científica, Innovació o Gestió i Compra.

A la tarda, a la sessió Speaker Corner, es donarà la possibilitat a empreses i entitats de mostrar, en màxim 5′, iniciatives, projectes, idees, resultats, solucions… relacionades amb la recuperació dels pacients amb discapacitat utilitzant tecnologia.

Durant tot el dia, s’habilitarà un espai d’exposició de serveis i productes a on tindrem l’ocasió de conèixer els elements i condicionants que poden facilitar una correcta introducció i implementació de la innovació i tecnologia  en la recuperació dels pacients que han patit un ictus.

www.expoictus.com