Enguany AGIM, entitat que dóna suport personalitzat i grupal a totes aquelles persones que han patit Ictus, malalties neurodegeneratives i discapacitats físiques, fa la seva IV MARXA SOLIDÀRIA. 

Avançar junts ens pot fer arribar més lluny. Aquest és el missatge que vol transmetre la IV marxa solidària que AGIM organitza a Mataró amb la voluntat de sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional.

L’acte tindrà lloc el pròxim 11 de juny, de 9 a 12 del matí, i vol convertir-se en una mobilització massiva amb la participació de tothom.

La sortida es realitzarà des del Tecnocampus i el punt d’arribada s’ubicarà a la Plaça Santa Anna.

L’itinerari és d’aproximadament 7 Km al llarg del Passeig Marítim.

Tots els participants sortiran conjuntament i s’intentarà seguir el ritme que es vagi marcant (es senyalitzarà amb una bandera d’AGIM). Hem de pensar que és una marxa inclusiva on hi hauran persones amb diversitat funcional. Quan s’arribi a la plaça Santa Anna, on hi haurà una carpa informativa de l’entitat, es farà entrega d’un entrepà amb una ampolla d’aigua.

La voluntat d’AGIM és que persones amb i sense diversitat funcional puguin compartir una activitat al mateix temps que donen a conèixer l’entitat i la tasca que realitzen.

El període d’inscripcions està obert fins el mateix dia de la marxa. Els interessats es poden apuntar a la:

  • Seu de l’entitat AGIM Josep Monserrat i Cuadrada, 37 (De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 19h)
  • Farmàcia Torrent El Torrent, 7 bis baix (Horari de botiga)
  • El mateix dia de la Marxa al Tecnocampus 8’30h-9’00h

JUNTS SUMEM CAPACITATS!

Moltes gràcies